ÞÇáÈ æÈáǐ


کاراته شوتوکان JKA
نویسنده
آخرین مطالب

چرت بزنید تا بهتر یاد بگیرید

از این تحقیقات نیتجه گیری شده که مغز انسان برای فراگیری های تازه به استراحت نیاز دارد

پژوهشگران آمریکایی ادعا می کنند که خواب کوتاه، توانایی مغز را برای جذب اطلاعات تازه افزایش می دهد.

در جریان مطالعاتی که در این زمینه صورت گرفته دانشمندان دریافتند که کسانی که در طول روز 90 دقیقه خوابیده بودند از عهده آزمایش های مربوط به جذب اطلاعات و علوم شناختی بهتر برآمدند.

از این مطالعات که در دانشگاه برکلی در کالیفرنیا صورت گرفته چنین نتیجه گیری می شود که مغز انسان برای این که فضای تازه ای برای آموخته های جدید ایجاد کند احتیاج به مدتی استراحت دارد.

در تحقیقات مورد بحث هنگام شروع روز یک رشته مسائل مشکل برای یادگیری، در اختیار 39 فرد بزرگسال که از سلامت کامل برخوردار بودند، قرار دادند.

قبل از این که نیمی از این افراد خواب کوتاهی بکنند، نتیجه قدرت فراگیری اطلاعات تازه در همه اعضای گروه یکسان بود.

ولی پس از تکرار آزمایش ها، کسانی که خواب کوتاهی داشتند نشان دادند که قوه فراگیری شان بهتر از کسانی است که بیدار نگاه داشته شده بودند.

دکتر ماتیو واکر که سرپرستی این تحقیقات را به عهده داشته، می گوید خواب نه تنها عوارض بیخوابی دراز مدت را بر طرف می کند بلکه قوه شناخت و ادراک شخص را در مقایسه با زمان قبل از خواب، افزایش می دهد.

دکتر واکر می گوید: "درست مثل این است که صندوق ایمیل حافظه شما پر می شود و تا هنگامی که شما با توسل به خوابیدن محتویات این صندوق را به بخش حافظه دور نفرستاده اید، جایی برای دریافت ایمیل تازه که در اینجا مقصود فراگیری های جدید است، ندارید."

هنگام خواب، مغز انسان فرصتی دارد تا اطلاعاتی را که فرا گرفته به بخش هیپوکامپ مغز که مسئول حافظه دور است، منتقل کند.

هیپوکامپ خاطرات گذشته را به شکل کوتاه یا دراز مدت حفظ می کند.

با این وجود، پرفسور درک یان دیجک، مدیر مرکز تحقیقات در باره خواب در Surrey در بریتانیا می گوید هنوز شواهد منسجمی وجود ندارد که ثابت کند خواب کوتاه در طول روز مزیت برجسته ای به تنها یک بار خواب در طول بیست و چهار ساعت دارد.

به عقیده پرفسور دیجک چرخه خواب و بیداری، آنطور که ممکن است ما فکر کنیم انعطاف ناپذیر نیست و ما این توانایی را داریم که به انحاء مختلف بخوابیم.

وی می افزاید در حالی که یافته های دانشمندان دانشگاه برکلی در باره خواب ممکن است در چارجوب محیط آزمایشگاهی قابل قبول باشد ولی این تصویر در "دنیای واقعی" کاملا روشن نبوده و بیشتر تیره و تار است.

منبع:سایت بی بی سی

بازگشت


[ 5 / 9 / 1391برچسب:, ] [ ] [ احمدی ]

تاثیر خواب خوب بر زیبایی

عکس راست: بعد از بی خوابی، عکس چپ: بعد از هشت ساعت خواب

پژوهشگران سوئدی ثابت کرده اند این باور دیرینه که خواب خوب انسان را زیباتر می کند، صحت دارد. به این ترتیب کسانی که برای مدتی طولانی بی خوابی می کشند، کمتر جذاب و سالم به نظر می رسند.

از چهره داوطلبانی که در این تحقیقات شرکت کردند دو بار عکس گرفته شد. یک بار بعد از هشت ساعت خواب مستمر و یک بار بعد از سی و یک ساعت بی خوابی.

بعد از افرادی دیگر خواسته شد که عکس ها را مشاهده کنند و نظرشان را بگویند. مشاهده گران بدون اطلاع قبلی از تفاوت زمان عکس برداری به این نتیجه رسیدند که در عکس هایی که بعد از بی خوابی گرفته شده، داوطلبان کمتر جذاب به نظر می رسند.

"خواب زیبایی" عبارتی است که به طور سنتی در غرب شناخته شده است، اما بر اساس پژوهشگران بنیاد کارولینسکا در استکهلم این باور قدیمی فاقد شواهد علمی بود.

گروه تحقیقانی از مشاهده گران آموزش ندیده خواست که عکس 23 مرد و زن جوان را بعد از یک شب خواب خوب، بررسی کنند و بعد با عکس هایی که بعد از بی خوابی آنها گرفته شده مقایسه کنند.

همه عکس ها بر اساس معیار معینی گرفته شده اند. فاصله افراد تا دوربین یکسان است، پوستشان از هر نوع لوازم آرایش پاک است و همه آنها با حالت صورت مشابه جلوی دوربین قرار گرفته اند.

طبق گزارش پژوهشگران سوئدی که در"نشریه پزشکی بریتانیا" به چاپ رسیده است، آثار خستگی و عدم شادابی در چهره افرادی که با بی خوابی طولانی مدت مواجه می شوند به وضوح قابل مشاهده است.

به گفته پژوهشگران، این یافته جدید در امور پژشکی بسیار مفید واقع خواهد شد و به پژشکان کمک می کند تا سریعتر به علائم بیماری در مریضان خود پی ببرند.

دکتر درک یان دیک، پروفسور امور مربوط به خواب و فیزیولوژی در مرکز پژوهش خواب در بریتانیا گفته است که تاثیر بی خوابی از آنچه عکس ها نشان می دهند بسیار بیشتر است.

او در این باره گفت: "عکس ها در طول روز گرفته شده اند. زمانی که ساعت درونی بدن ما مشخص می کند که زمان بیداری است. آیا می توانید تصور کنید که چهره آنها در طول شب یا ساعات اولیه صبح که ساعت درونی شان حکم می کند بخوابند چطور است؟"
منبع: سایت بی بی سی

بازگشت


[ 5 / 9 / 1391برچسب:, ] [ ] [ احمدی ]

 

شرکت توشیبا لپ تاپ جدید اش را با نام Qosmio F750 معرفی کرده است. این کامپیوتری با نمایشگر سه بعدی است که برای دیدن تصاویر آن نیاز به استفاده از عینک مخصوص ندارید
شرکت توشیبا یکی از پیشگامان در ساخت نمایشگرهای سه بعدی است که نیاز به عینک مخصوص ندارند و قبلا نمایشگر ساخت این شرکت را روی نیتندو ۳DS دیده بودیم. حالا این نخستین لپ تاپ در جهان است که به چنین نمایشگری مجهز شده است.
جالب اینجا است که این نمایشگر ۱۵.۶ اینچی با کیفیت تمام اچ دی می تواند تصاویر دو بعدی و سه بعدی را همزمان نشان بدهد. به این معنی که می توانید در یک پنجره تصویری دو بعدی ببینید و در یک پنجره دیگر ویدیویی سه بعدی تماشا کنید.
یک دوربین اچ دی هم در این لپ تاپ تعبیه شده که حرکات شما زیر نظر میگیرد و تصاویر سه بعدی را مناسب با زاویه دیدتان تنظیم می کند.
این لپ تاپ از ماه اگوست با قیمتی حدود ۲۱۰۰ دلار واراد بازار خواهد شد.

منبع: گروه کمونه

بازگشت


[ 5 / 9 / 1391برچسب:, ] [ ] [ احمدی ]

علاوه بر جمعیت زمین، میزان مصرف هم برای اندازه‌گیری مشکلات غذایی جهان هم مهم است

محققان می گویند که بالا رفتن میزان چاقی در جهان ممکن است اثرش بر منابع طبیعی چیزی شبیه به این باشد که یک میلیارد نفر بیشتر در زمین زندگی می کنند.

آنها همچنین با تخمین زدن وزن مردم جهان به این نتیجه رسیده اند که وزن مردم آمریکای شمالی از متوسط مردم نقاط دیگر دنیا بیشتر است.

تنها ۶ درصد از جمعیت جهان در آمریکای شمالی زندگی می کنند و در عین حال نتایج این تحقیق نشان می دهد که ۳۰ درصد از کسانی که دچار چاقی مفرط هستند در این نقطه از جهان ساکن هستند.

این تحقیق را یک دانشگاه بریتانیایی انجام داده است و نتایج تحقیق در مجله علمی "بهداشت عمومی" چاپ شده است.

آمار سازمان بهداشت جهانی در سال ۲۰۰۵ میلادی مبنای این تحقیق است.

وزن جهان

بنا به همین آمار، دانشمندان متوجه شده اند که متوسط وزن مردم جهان ۶۲ کیلوگرم است در حالی که متوسط وزن مردم در آمریکای شمال ۸۰/۷ کیلوگرم است. متوسط وزن مردم آسیا در مقابل ۵۷/۷ کیلوگرم است.

محققان با آماری که در دست داشتند کارهای دیگری هم انجام دادند، مثلا وزن کل مردم جهان را تخمین زده اند: ۲۸۷ میلیون تن. بعد وزن کسانی که اضافه وزن دارند را تخمین زده اند: ۱۵ میلیون تن. و بعد وزن آنها که چاقی مفرط دارند را محاسبه کرده اند: ۳/۵ میلیون تن.

یکی از نویسندگان این تحقیق پروفسوری است به نام ایان رابرتز. او در گفتگویی با بی بی سی سعی داشت توضیح دهد که در بررسی مسائل مربوط به خورد و خوراک مردم در جهان، صرفا نباید به جمعیت روی زمین بسنده کرد و باید دید این آدم ها چه قدر می خورند.

پروفسور رابرتز و گروهش معتقدند که پرداختن به آنها که چاقی مفرط دارند به صورت فردی یا گروهی دردی را دوا نمی کند. چراکه: "همه ما داریم چاقتر می شویم."

 

یافته‌های مربوط به وزن مردم جهان

•وزن تخمینی کل مردم جهان ۲۸۷ میلیون تن است

•در این میان ۱۵ میلیون تن، وزن کسانی است که اضافه وزن دارند

•۳/۵ میلیون تن وزن کسانی است که چاقی مفرط دارند

•متوسط وزن مردم جهان ۶۲ کیلوگرم است.

•متوسط وزن مردم در آمریکای شمالی ۸۰/۷ کیلوگرم است

•در آسیا متوسط وزن مردم ۵۷/۷ کیلوگرم است

او به جدول وزنی مردم کشورهای جهان اشاره می کند که نشان می دهد مردم آمریکا سنگین ترین آدم های روی زمین هستند و هشدار می دهد که اگر مردم زمین مانند آمریکایی ها چاق شوند، اثرات منفی بسیاری بر منابع زمین خواهد داشت.

"اگر وزن مردم کشورهای دیگر جهان مانند مردم آمریکا بود، درست مانند این بود که یک میلیارد نفر دیگر هم بر کره زمین زندگی می کردند."

نقطه مقابل آمریکایی ها، مردم اریتره، اتیوپی و ویتنام هستند که لاغرترین ها هستند.

محققان می گویند که لاغر بودن ربطی به فقر ندارد و مثالشان هم ژاپنی ها هستند.

ایران دهمین کشوری است که مردمش بیش از حد می خورند. درست بعد از ترکیه که نهمین کشور است.

عارضه اتومبیل

 

 

 باز هم اگر به بالای جدول بازگردیم، نام کشورهایی را می بینیم که دچار عارضه اتومبیل شده اند.

در میان ده کشوری که مردمش وزنشان بالاست می توان نام کرواسی، کویت، مصر و قطر را هم دید.

پروفسور رابرتز می گوید که کشورهای عربی دچار عارضه اتومبیل شده اند.

او می گوید که در کشورهای عربی، مردم زیاد می خورند اما کم حرکت می کنند. برای همین چاق می شوند.

آنها امیدوارند که یافته هایشان باعث شود که کشورها بهتر و بیشتر به مسائل مربوط به چاقی فکر کنند و برایش دنبال راه چاره باشند.

پروفسور رابرتز، به مشکلات مربوط به جمعیت جهان اشاره می کند. به اینکه معمولا این مشکل را به گردن زنان آفریقایی می اندازند که زیادی بچه دارند و می گوید که به نظر او باید به مردمی که اضافه وزن دارند هم در این زمینه نگاه کرد

بازگشت

 


[ 5 / 6 / 1391برچسب:, ] [ ] [ احمدی ]

    یک نظریه این است که زنان به دلیل وظایف چندگانه‌شان در زندگی مدرن، به تدریج باهوشتر شده‌اند

نتیجه یک پژوهش نشان می‌دهد که ضریب هوشی زنان از مردها بیشتر است.

بر اساس گزارشی که در روزنامه ساندی تایمز منتشر شده، از زمان ثبت نتایج آزمون‌های ضریب هوشی در نزدیک به ۱۰۰ سال گذشته، زنان به طور میانگین در رتبه‌ای پایین‌تر از مردان قرار می‌گرفتند، ولی مطالعه‌ای که جیمز فلین، پژوهشگر شناخته‌شده ضریب هوشی انجام داده است، نشان می‌دهد که فاصله زنان و مردان در این زمینه نه تنها کاهش یافته است، بلکه زنان در این رقابت، از مردها پیشی گرفته‌اند.

جیمز فلین به ساندی‌تایمز گفته است که به نظر او، نیازهای عصر مدرن باعث افزایش استانداردهای هوشی انسانها شده است.

او گفت: "در صد سال گذشته مردان و زنان به تدریج در آزمون‌های ضریب هوش پیشرفتهای بیشتری کرده اند، ولی سرعت رشد زنان بیشتر بوده است."

این پژوهشگر اضافه کرد: "این (روند) نتیجه مدرنیته است. پیچیدگی دنیای مدرن، مغز ما را وادار به انطباق می‌کند و ضریب هوش ما افزایش می‌یابد."

او گفت یک نظریه این است که ضرورت‌های گذران زندگی امروزین، از جمله اداره خانواده و داشتن شغل به طور همزمان باعث شده است زنان (به دلیل وظایف چندگانه‌شان) باهوش‌تر شوند. نظریه دیگر نیز این است که زنان همواره می‌توانسته‌اند در آزمون‌های ضریب هوشی امتیازات بالاتری کسب کنند، ولی این موضوع تنها به تازگی روشن شده است.

آقای فلین که یافته‌های پژوهش خود را در کتابی جدید منتشر خواهد کرد، به ساندی تایمز گفت: "مغز انسان‌های مدرن به شیوه‌ای متفاوت در حال رشد است و پیچیدگی شناختی آن بیشتر شده است. در آزمون‌های ضریب هوشی نیز که ما به عمل می‌آوریم، این شاخص در حال افزایش بوده است."

او در عین حال گفت که برای بررسی بیشتر روند کنونی، باید به داده‌های بیشتری دست یافت.

در دهه ۱۹۸۰ میلادی در چارچوب پدیده‌ای تحت عنوان "اثر فلین" گفته شد که ضریب هوشی افراد در کشورهای غربی در هر دهه نزدیک به سه واحد بیشتر شده است، به گونه‌ای که ضریب هوشی ساکنان این کشورها در دنیای مدرن در مقایسه با ساکنان آنها در حدود ۱۰۰ سال پیش به طور میانگین ۳۰ واحد بیشتر است.

در آن زمان گفته شد که ضریب هوشی افراد ژنتیکی و مربوط به وراثت نیست، بلکه می‌تواند ارتقا پیدا کند.

افرادی از کشورهای غرب اروپا و همچنین آمریکا، کانادا، نیوزیلند، آرژانتین و استونی در مطالعه اخیر آقای فلین شرکت کرده‌اند.

براساس این پژوهش، نتیجه آزمون ضریب هوش زنان و مردان در استرالیا تقریبا مشابه بوده است، ولی زنان در نیوزیلند، استونی و آرژانتین به طور میانگین ضریب هوشی بیشتری از مردان داشته‌اند.

بازگشت


[ 3 / 6 / 1391برچسب:, ] [ ] [ احمدی ]

درباره ما

متولد سال 1347- دان 7 کاراته شوتوکان JKA - مربی و داور رسمی از فدراسیون کاراته ایران 27 سال سابقه مربیگری دارم . و فعلا مشغول مربیگری و خدمات کامپیوتری هستم.خوشحال می شوم از نطرات شما نیز بهره مند شوم
آی پی رایانه شما

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 7
بازدید دیروز : 346
بازدید هفته : 1323
بازدید ماه : 1323
بازدید کل : 53566
تعداد مطالب : 68
تعداد نظرات : 22
تعداد آنلاین : 1